VAN GOED ADVIES VERZEKERD

Verzekeringen

 

Uw vermogen en inkomen staan bloot aan tal van risico’s. Vermogen kan aangetast worden en inkomen kan wegvallen. Hoewel risico’s zich niet laten uitsluiten, zijn de financiële gevolgen af te dekken met verzekeringen. Een goed pakket aan verzekeringen vraagt echter om maatwerk.

Vele oorzaken kunnen er toe leiden dat uw vermogenspositie wordt aangetast. Denk daarbij aan de gevolgen van een brand- of waterschade, een verkeersongeval waarvoor u aansprakelijk gesteld wordt, of inkomen dat wegvalt ten gevolge van werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Op basis van onze inventarisatie en uw wensen leggen wij een passend voorstel neer. Op het terrein van autoverzekeringen werken wij met een vergelijkingsprogramma waarin alle verzekeraars zijn opgenomen. Bij het offreren letten wij niet alleen op de prijs, maar betrekken ook de kwaliteit van de polisvoorwaarden en verzekeraar in de vergelijking.

Wanneer u met ons in zee gaat, doet u dat wat ons betreft niet alleen voor dat ene adviesmoment. In de loop van de tijd kan er veel veranderen in uw persoonlijke omstandigheden en financiële positie. Voor ons aanleiding uw verzekeringspakket geregeld opnieuw te bekijken. Wij gaan dan ook graag een lange termijn adviesrelatie met u aan, met voor u de zekerheid dat uw zaken continu optimaal geregeld zijn.

Wilt u dat wij uw huidige verzekeringspakket doorlichten of wilt u informatie over een verzekeringsproduct? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis of op kantoor.

© 2022 Levas Assurantiën Emmen - 0591 640001 - Dienstenwijzer - Site by Dunico